GA M56S S3 DRIVER FOR MAC

I can only find chipset ddr2 cpu for voltage settings which is the FSB setting? So how much should I bump it up from? After cleaning out my heat sink and dropping the voltage down to 1. January 04, , Hi and welcome to the Gigabyte Forum.

Uploader: Tygojinn
Date Added: 5 September 2006
File Size: 25.83 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 7408
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

GA-M56S-S3 rev Memory error with 4 sticks

I also had to drop the voltage on ga m56s s3 CPU because it was running way too m56e 70c. And hope it’s not from a different month.

But, for now I seem to be running 2 ga m56s s3 ok. Max casing temp is supposed to be 62c. So any clue as to why this may be the case? Here’s the MIT section of my bios.

I’ve narrowed my issue to ga m56s s3 4 sticks in at one time. I’ll leave that running for a bit. Dark Mantis 10typesofpeopleoneswhoknow binaryandoneswhodont.

March 03, Not sure what it’s set at now? Home Help Login Register.

Gigabyte Technology GA-M56S-S3, Socket AM2, AMD Motherboard

What about my FSB? It only gives my increasing voltage by x amount. I’m doing a test with prime 95 to see what I get.

So I’m not actually getting 3. If they have not been used for a long time they might have gathered some dust and it might be worthwhile trying to clean them out using a very soft ga m56s s3 brush or better still a blast ha air.

Gigabyte Technology GA-M56S-S3 Memory

What do you guys think? Hi and welcome to the Gigabyte Forum. I am at the point where I’m thinking I should start tweaking to get it right. Right now everything ga m56s s3 the bios is x3 as is. Ripshod 79 5 Web DJ with a lust for speed. Would setting my timings manually fix this issue?

Should Ga m56s s3 set the timings to manual as well?

GA-M56S-S3 (rev. 1.x) | Motherboard – GIGABYTE Global

So how much should I bump it up from? What do you m65s I should set it at? It won’t solve the problem but it m56e make you feel better. January 04, What are the chances it is the years that are causing this? As for the timings I would have thought that the was more what Ga m56s s3 would have expected. CPU-Z reports them as however, if I go by the card themselves being pcuue3 You’d think that it should be set up as ?

January a3, It is quite possible that your problem stems simply from the fact that the modules were purchased with a significant time ga m56s s3 between them and Samsumg may have been using a different silicon quality or something for the two batches.

Here’s the CPU-Z screens spd memory cpu. After cleaning out my heat sink and dropping the voltage down to 1. Remember, when ga m56s s3 else fails a cup of tea and a good swear will often help!